Despre noi

Noi credem, ca fiecare copil merita tot ce-i mai bun, de aceea consideram ca misiunea noastra este sa ajunga la ei doar haine de calitate premium la un pret accesibil de la brandurile cele mai mari precum: Zara, Next, Ralph Lauren, George, Primark, C&A, H&M, Mamas&Papas, TU, Marks&SpencerDaca si tu esti un parinte care ar vrea sa creasca copilul lui in haine de calitate, dar nu vrei sa cheltui sume exorbitante pe haine, esti la locul potrivit!

Gama noastra de produse contine exclusiv haine din Anglia de calitate cream, de aceea noi iti garantam calitatea deoarece aceasta o gasesti doar la noi. Dintre aceste produse gasesti haine noi si second, care sunt supuse la verificari calitative stricte si sunt dezinfectate inainte de a ajunge la clientii nostrii. Colegii nostrii sorteaza hainele cu cea mai mare atentie, eliminand hainele cu defecte care au ajuns la noi accidental. Dupa aceea urmeaza: calcarea hainelor, punerea lor pe umerase, urmând ca hainele sa ajunga la clienti într-o stare impecabila. Incercam sa fim in fiecare zi mai buni, sa corectam greselile, si sa invatam din ele, ca sa avem intotdeauna clienti satisfacuti!

Ne extindem gama noastra de produse in fiecare zi cu 300 de hainute noi si avem telul de a ne extinde intr-un an la peste 50.000 de produse. Asa ca la noi in fiecare zi poti sa iti gasesti ceva special. Scurt istoric despre noi:

Sediul nostru este in Gheorgheni, judetul Harghita, unde momentan avem 4 puncte de lucru: un magazin de haine pentru copii, doua magazine de haine pentru adulti si webshop-ul pentru copii. 

Dupa deschiderea magazinului nostru pentru copii acesta a devenit foarte popular, astfel clientii nostri au venit si de la distante mai mari de 60-70 de kilometri. Atunci ne-a venit ideea de a face un webshop pentru clientii, care nu sunt din zona, dar doresc neaparat sa-si cumpere haine de la noi in fiecare zi a saptamanii. Dupa aceea, ne-am construit un depozit, am facut website-ul si acum puteti sa alegeti dintre cele 6000 de produse de pe webshop. Telul nostru este de a extinde gama noastra de produse la 50.000 intr-un an.Pozele noastre arata mereu realitatea, dar noi va propunem sa nu ne credeti pe cuvant! Incercati-le si daca nu va convingeti, ne puteti trimite inapoi produsul/produsele in maxim 14 zile de la data primirii coletului. Dupa afirmatia clientilor nostri raportul nostru de pret/valoare este de neinvins, deoarece calitatea aceasta, la pretul acesta nu se gaseste nicaieri.

premiumkids.ro – Haine Premium, la preturi second hand.   

Nu sunt produse în această categorie.