Livrare şi plată

Pregătirea comenzilor se efectuează în ordinea primirii lor. De la primirea comenzii, pregătirea acestuia durează aproximativ 1-3 zile lucrătoare. Nu împachetăm comenzi în zilele de week-end şi de sărbători.

În mod natural, încercăm să pregătim pachetele într-un timp cât mai scurt, dar în anumite cazuri – cu ocazia sărbătorilor mai mari, începutul unui nou sezon – acest termen, şi în paralel termenul de livrare, poate fi mai lung.Odată ce v-am pregătit comanda, coletul Dvs. va fi predat curieratului cu care noi am încheiat contract. Noi vă trimitem o înştiinţare prin e-mail în ziua predării coletului.

Termenul de livrare valabil în prezent: 1-3 zile lucrătoare!

Livrare prin curier Ridicare personală
Taxa de livrare este 18 lei Ridicarii de la magazinul nostru fizic, situat in orasul Gheorgheni, Strada Pompierilor, nr. 51 este gratuit.

Este indispensabil, ca în ziua livrării persoana competentă pentru primirea coletului să se afle la adresa specificată. Livrarea se va efectua la adresa poştală precizată la înregistrare. Dacă de la data înregistrării au apărut orice modificări (adresă, număr de telefon), acestea trebuie să fie modificate şi în formular.

Dacă nu puteți să rezolvați să-l așteptați acasă coletul, iar prima încercare va fi nereuşită, în mod natural agentul vă va căuta prin telefon!

La livrare, verificaţi de fiecare dată integritatea coletului. În cazul în care coletul este deteriorat, Dvs. sunteţi obligat să verificaţi coletul în prezenţa agentului de curierat, să solicitaţi întocmirea unui proces-verbal despre eventualele pagube! Numai în acest caz vom putea accepta reclamaţia respectivă!

Noi vă trimitem coletul prin curierat, iar plata va fi făcută agentului în numerar, la înmânarea coletului sau aveti si posibilitatea de a plati online cu cardul. În cazul livrării la domiciliu, noi vom calcula o taxă de livrare. Suma acesteia depinde de valoarea comenzii.

Vă dorim cumpărături plăcute!